Gierend en gillend en onder instructies van mijn nichtje ('Nu gaat ie op z'n allerhardst!') blerde ik vrolijk mee, terwijl mijn oom verwoedde (en geslaagde) pogingen deed dit op de foto te zetten. Natuurlijk zei ik niet tegen mijn stoere nichtje dat ik het zelf best spannend vond. Want in die 5 jaar tijd dat ik voor het laatst in zo'n zwaai- en draaidingzat was ik wel een beetje vergeten hoe hard en hoog zoiets gaat. Gelukkig kon ik daarna uitkijken naar -voor mij- een van de meest tijdrovende klussen van de kermis: de snoepkraam. Zuurstokken met bananen-, aardbei-, yoghurt-, bahama-, zomer-, drop-, wijn-, kaneel-, perzik-, mandarijn-en-nog-meer-smaken. Je begrijpt het dilemma, dus kocht ik voor mijn eigen veiligheid gewoon maar een lolly en een werkelijk enorme bak suikerspin. Und jetzt: op de bank nagenieten van al deze heerlijkheden. Life is great.
maandag 9 april 2007
Stoer suikergoed
Gierend en gillend en onder instructies van mijn nichtje ('Nu gaat ie op z'n allerhardst!') blerde ik vrolijk mee, terwijl mijn oom verwoedde (en geslaagde) pogingen deed dit op de foto te zetten. Natuurlijk zei ik niet tegen mijn stoere nichtje dat ik het zelf best spannend vond. Want in die 5 jaar tijd dat ik voor het laatst in zo'n zwaai- en draaidingzat was ik wel een beetje vergeten hoe hard en hoog zoiets gaat. Gelukkig kon ik daarna uitkijken naar -voor mij- een van de meest tijdrovende klussen van de kermis: de snoepkraam. Zuurstokken met bananen-, aardbei-, yoghurt-, bahama-, zomer-, drop-, wijn-, kaneel-, perzik-, mandarijn-en-nog-meer-smaken. Je begrijpt het dilemma, dus kocht ik voor mijn eigen veiligheid gewoon maar een lolly en een werkelijk enorme bak suikerspin. Und jetzt: op de bank nagenieten van al deze heerlijkheden. Life is great.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten